Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

A felvétel dolgozatok statisztikája letölthető INNENpdf>>

A felvétel dolgozaton elért pontszámok letölthetőek INNENpdf>>

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kijavított felvételi dolgozatok megtekintése 2023. január 27-én (pénteken) lehetséges. A hosszú várakozás elkerülése miatt, kérjük, töltsék a lentebb megnyitható táblázatot! Ha már nem marad a hely a táblázatban abban az időpontban, mikor tudnának jönni, természetesen akkor is várjuk Önöket! Kérjük a 15 perces intervallumot tartsák be, hogy mindenki sorra kerülhessen!

Ide kattintva nyithatja meg a táblázatot!

Köszönettel, Molnár Ildikó (igh.)

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kijavított dolgozatokat 2023. január 27-én (pénteken) 8:00 - 16:00 között lehet megtekinteni az iskola könyvtárában személyesen, szülővel vagy (szabályos meghatalmazással) meghatalmazott útján. A kijavított dolgozatot le lehet fényképezni, fénymásolásra sajnos nincs lehetőség.

A kijavított dolgozatokkal kapcsolatban írásbeli észrevételt a következő munkanap, azaz január 30-án (hétfőn) 16 óráig lehet benyújtani írásban.

Az értékelőlapokat január 27-től (péntektől) lehet átvenni iskolánk titkárságán.

Tisztelettel, Molnár Ildikó (igh.)

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!
 
Mellékletben találják azon tanulók terembeosztásának listáját, akik a központi írásbeli felvételit gimnáziumunkban szeretnék megírni. Ha bármilyen kérdés, probléma felmerülne a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailen címen jelezzék!
 
Sikeres felvételit kívánunk!
 
Molnár Ildikó (igh.)

A beosztás letölthető INNENpdf>>